Valaistu LED-suurennuslasi SV-5LED
Jumbo on kookas itsetarkentuva suurennuslasi, jossa on erittäin kirkas kuudesta erillisestä LED-lampusta koostuva valaistus. Suurennus 2-kertainen. 4 kpl AA-paristoa eivät sisälly hintaan.
Hinta: 40,00 € 

SV-2LPLED
SV-2LPLED on taskuun sopiva 7x-suurentava suurennuslasi varustettuna Led-valolla. Linssi on kestävää ja naarmuuntumatonta kovamuovia. Suurennuslasi vie vähän tilaa ja on erittäin kätevä vaikkapa kauppareissulla. Hinta ilman paristoja (3kpl AAA).
Hinta: 16,00 € 

SV-3LPLED - Erityisen vahva suurennuslasi LED-valolla
SV-3LPLED on 4x-suurentava kevyt suurennuslasi varustettuna todella kirkkaalla Led-valolla. Linssi on pyöreä ja naarmuuntumatonta kovamuovia. Hinta ilman paristoja (3kpl AAA).
Hinta: 24,00 € 

Hich-Tech LED suurennuslasi SV-2X3LED
Suorakaiteen muotoinen, 3 x suurentava ja LED-valolla varustettu suurennuslasi. Taittovarren ansiosta se kulkee kätevästi mukana.Toimii 1xAAA paristolla, jonka laitamme valmiiksi paikalleen.
Hinta: 26,00 € 

Suurennuslasi Led-valolla, kehyksetön linssi - SV-RLED
Kehyksetön ja siro suurennuslasi, jossa on kaksi LED-valoa. Se suurentaa 2,5-kertaisesti ja lisäsuurennus on 4-kertainen. Kumipäällystetyssä varressa on kätevä valopainikekytkin. Hinta ilman paristoja (2kpl AAA).
Hinta: 30,00 € 

Valaistu LED-suurennuslasi SV-5LED
Varrellinen ja suurilinssinen suurennuslasi, joka suurentaa kaksinkertaisesti ja lisäsuurennusosassa 6-kertaisesti. Siinä on LED-valo. Suurennuslasissa on muotoiltu kädensija ja linssin halkaisija on 12,5 cm. Hinta ilman paristoa (1kpl AAA).
Hinta: 35,00 € 

Suurennuslasi jalkatuella, DT-LED
Jalustalla oleva, kahdella LED-valolla varustettu suurennuslasi. Halkaisijaltaan 10 cm oleva linssi suurentaa kaksinkertaisesti ja lisäsuurennusosa 6-kertaisesti. Varsi on joustava ja sen avulla linssin voi halutessaan kohdistaa. Joustovarren pituus on 30 cm. Hinta ilman paristoja (3kpl AAA).
Hinta: 58,00 € 

Suurennuslasi SV410P
Kädet vapauttava ja rinnalle tuettava 2,5x-suurentava suurennuslasi, varustettuna säädettävällä niskanauhalla. Mukana myös 6x-lisäsuurennus. Sopii tarkkuutta vaativiin askareisiin tai vaikkapa kirjan lukemiseen. Erittäin kevyt. Hinta ilman paristoja (3kpl AAA), jotka saat myös asennettuna.
Hinta: 26,00 € 

Suurennuslasi UL-LM4P
UL-LM4P on taskuun sopiva, 4x-suurentava suurennuslasi. Linssin halkaisija 5cm. Soveltuu erityisesti harrastuskäyttöön (postimerkit, rahat, hopea, valokuvaus ym.). Varustettu niskanauhalla ja nahkaisella suojapussilla.
Hinta: 9,00 € 

Lukukivi- UltraDome
UltraDome-lukukivi on 4x-suurentava suurennuslasi kirjojen, karttojen ja sanomalehtien lukemiseen. Asetetaan luettavan tekstin päälle, jossa sitä helppo siirrellä liu'uttamalla. Pohjan halkaisija 7,5 cm. Pakkaus sisältää kiillotusliinan.
Hinta: 52,00 € 

Luottokortti suurennuslevy HL-1
Taipuisa 2x-suurentava luottokortin kokoinen suurennuslevy, joka kulkee kätevästi mukana lompakossa. Materiaali vinyyliä.

Hinta: 3,00 € 

Suurennuslevy HLP-H
Tuottaako pienten tekstien lukeminen vaikeuksia? Suurennuslevy HLP-H:n avulla saat paremmin selvää esim. sanomalehdistä, kirjoista tai kartoista. HLP-H suurentaa kaksinkertaisesti, kun sitä pidetään n.5cm luettavan pinnan yläpuolella. Nostamalla levyä korkeammalle, tekstin saa vielä suuremmaksi.
Hinta: 16,00 € 

Suurennusviivain BM-45P
Suurennusviivainta voi käyttää paitsi mittaamiseen, myös lukemiseen ja opiskeluun. Kevyttä viivainta on helppo liuttaa lukualustan päällä. Kuperan muotoilun ansiosta valo läpäisee viivaimen tasaisesti ja teksti näyttää viivaimen alla jopa kirkkaammalta.
Hinta: 9,00 € 

Suurennusviivain BM-65P
Suurennusviivainta (cm-asteikko) voi käyttää paitsi mittaamiseen, myös lukemiseen ja opiskeluun. Kevyttä viivainta on helppo liuttaa lukualustan päällä. Kuperan muotoilun ansiosta valo läpäisee viivaimen tasaisesti ja teksti näyttää viivaimen alla jopa kirkkaammalta.

Hinta: 12,00 € 

LUKUVALO EZ-FLEX
Pieni ja näppärä lukuvalaisin, jonka voi kiinnittää kätevästi kirjan tai kirjatuen reunaan. Joustovarren pituus on 20 cm. Sisältää erittäin kirkkaan paristokäyttöisen kolmiosaisen LED-valon. Hinta ilman paristoja (3kpl AAA).
Hinta: 26,00 €