Hoitosukkien pukemisen ja riisumisen kätevät apurit

Hoito- ja tukisukkien pukeminen on pitkälti tekniikkalaji. Oikein puettu hoitosukka tuntuu miellyttävältä jalassa ja antaa parhaan hoitotuloksen. Oikealla pukemistekniikalla voidaan myös estää hoitosukan ennenaikainen rikkoutuminen ja lisätä näin hoitosukan käyttöikää.

Lääkinnällisten hoitosukkien tai tukisukkien tiukkuus saattaa kuitenkin aiheuttaa haasteita niiden käsittelyyn, pukemiseen ja riisumiseen. Ulottuvuus jalkaterään voi olla huono, heikentyneet käsivoimat tuovat sukkien käsittelyyn omat haasteensa. Tarjolla on toki useita sukkavaihtoehtoja, kuten vetoketjullisia hoitosukkia, mutta myös erilaisia apuvälineitä sukkien käyttöä helpottamaan.

 

Meillä Ettonetissa hoitosukkien pukemisen ja riisumisen avuksi on tarjolla monia toimivia ja helppokäyttöisiä apuvälineitä, kuten Sim Slide, Doff N´Donner tai Venoline Off riisumisapukeppi. Näistä apuvälineistä hyötyvät sekä sukkien käyttäjät, mutta myös avustajat, esim. hoitajat. Tahmapintaiset pukemishanskat helpottavat näiden apuvälineiden käyttöä. Pukemishanskat toimivat myös ilman apuvälineitä. Pukemishanskojen avulla sukasta saa pitävän otteen, neuloksen tasoittelu helpottuu ja ne myös suojaavat sukkaa rikkoutumiselta. Pukemishanskojen käyttöä suosittelemmekin kaikille hoitosukkien käyttäjille. 

 

Ettonet myymälöissämme mittaamme sinulle sopivat hoitosukat ammattitaidolla. Mittaus on ilmainen ja sisältää aina tuotteen sovituksen ja käytön ohjauksen .  Varaa aikasi ilmaiseen hoitosukkien arviointiin ja mittaukseen jo tänään!

Tervetuloa!