Info


Ettonet Oy on vuonna 2009 perustettu hyvinvointialan yritys. Mallistomme mahdollistaa seniorikansalaiselle sekä toimintaesteisille ihmisille itsenäisen ja turvallisen elämän omassa kodissaan tai erilaisissa palvelutaloissa. Samoilla tuotteilla palveluntuottajat sisustavat tilansa toimiviksi ja viihtyisiksi.

Me ihmiset olemme erilaisia. Emme kaikki täytä keskivertoihmisen kuntoa tai mitoitusta, joiden mukaan elinympäristömme on suunniteltu ja rakennettu. Meillä voi olla heikko selkä, voimaa vähemmän johtuen ikääntymisestä tai sairaudesta, liikeradat ovat rajoittuneet jne. Mallistomme tuotteiden erityisominaisuudet tuovat käyttömukavuutta ja turvallisuutta kaiken ikäisille, kokoisille ja kuntoisille ihmisille.

Ettonet Oy on huomioinut nämä ergonomiset lähtökohdat omissa tuoteratkaisuissaan. Niiden avulla voitte rakentaa asunnoistanne arkielämän toimintaa tukevan. Huolimatta tuotteissa olevista aputoiminnoista, asuinympäristö on kodikas ja viihtyisä.

Ettonet Oy on suomalainen yritys. Tuotteiden suunnittelussa käytetään suomalaista muotoiluosaamista ja valmistustaitoa. Tuotehankinnoissa pyrimme työllistämään sosiaalisten työpajojen osaajia.