Säihkettä sääriin!

{image:text}

Säihkettä sääriin!

Voivatko tukisukat olla myös juhlavat? Kyllä voivat!

Tuki- tai hoitosukat voivat olla myös juhlakelpoiset! Tyylikkäät ruutukuvioidut Jobst UltraSheer (USA) sukkahousut ovat markkinoiden läpikuultavimmat ja säihkyvimmät kompressiosukkahousut. Juhlavilla UltraSheer (USA) ruutukuvioiduilla sukkahousuilla viimeistelet juhlatyylisi, eikä kukaan tiedä, että jalassasi ovat kompressiosukkahousut. UltraSheer sukkia on saatavana myös polvi- ja reisimittaisina, myös ilman kuviointia eri väreissä.

”Rakkaalla lapsella on monta nimeä” – sanonta pätee myös kompressiotuotteissa. Kompressio- eli hoitosukkia tai tukisukkia käytetään mm. laskimoperäisen turvotuksen, suonikohjujen, kivun ja jalkojen väsymisen hoitoon. Hoitosukkien käyttö ei rajoitu pelkästään arkeen, vaan jalkasi tarvitsevat tukea myös juhlatilanteissa. UltraSheer sukat ovat ohuet, kauniisti läpikuultavat, mutta silti tehokkaat. Läpikuultavuudestaan huolimatta sukat ovat erittäin kestävät ja ainutlaatuisen kudontatekniikkansa ansiosta istuvuudeltaan erinomaiset! Vain muutaman mittauspisteen ansiosta UltraSheer (USA) sukkatuotteiden koon valinta on helppoa.  Saatavana koossa S-XL, kompressioluokissa (ccl) 1-3.

Ettonet myymälät Lahdessa ja Helsingissä palvelevat teitä yksilöllisesti ja ammattitaidolla kompressiotuotteiden valinnassa ja mittauksissa. Varaa aikasi mittaukseen jo heti tänään ja viimeistele juhlatyylisi! Mittaus myymälässämme on ilmainen.

Hyvinvoivat jalat – nautit myös juhlatilanteista enemmän!