ALE 50 %
  • Tuolijumppari Gymstick
  • Tuolijumppari Gymstick

Tuolijumppari Gymstick

Hinta: 22,50 € 45,00 €

Ihmiset istuvat nykypäivänä aina vain entistä enemmän ja pidempiä aikoja kerrallaan. Jatkuva istuminen puuduttaa ja heikentää selän lihaksia ja jolloin ryhti huononee ajan myötä.
Chair Gym on täysin uusi kuntoiluväline, jonka avulla voit muokata omasta tuolistasi monipuolisen kuntosalin. Chair Gym on yksin-kertaisen tehokas ja todella monipuolinen kuntoiluväline, jolla voit tehdä kymmeniä erilaisia kuntoiluliikkeitä samalla kun istut. Tuotteen avulla voit harjoitella lihaskestävyyttä, kehonhallintaa, liikkuvuutta ja tasapainoa istuma-asennossa tai seisoen tuolin edessä. Chair Gym on loistava kuntoiluväline myös ikääntyville henkilöille, jotka istuvat usein pitkiä päiviä kotonaan. Samalla se toimii harjoitteluvälineenä myös aktiivisille kuntoilijoille, jotka haluavat kuntoilla istuma-asennossa vaikkapa kotonaan.

Lisää tuotteet ostoskoriin

Määrä: kpl

Chair Gym on mukava ja turvallinen kuntoiluväline, joka soveltuu sekä ryhmäliikuntoihin että yksilöharjoitteluun. Tuotteen ohessa toimitetaan kankainen kuljetuspussi, joten voit kuljettaa sitä kätevästi mukanasi.
Sisältää: 4 kpl jalkayksikköjä, 2 kpl extra light/punaisia kuminauhoja, 2 kpl light/ vihreitä kuminauhoja, 2 kpl käsikahvoja, 2 kpl nilkkaremmejä, 1 oviankkuri, 1 kantokassi ja 1 juliste joka sisältää 15 harjoitusta