Klarna Posti

Ostoskori

Ei lisättyjä tuotteita.

Maksutavat

Klarna

Meiltä voit ostaa turvallisesti! Klarna-maksutapojen ehdot löydät maksamisen yhteydessä kassasivultamme.

Klarnan lasku

Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Klarna laskulla et tarvitse ostamiseen maksukortin tietoja tai pankkitunnuksia. Tilaaminen onnistuu kätevästi henkilötiedoillasi. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja ja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Yleensä lasku erääntyy viimeistään 14 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä. Laskulla ilmoitetaan eräpäivä ja muut tiedot, jotka tarvitset maksamista varten. Saatuasi Klarna laskun voit päättää haluatko maksaa ostoksesi erissä. Päätöksen luoton myöntämisestä tekee aina Klarna.

Klarnan erämaksu

Kun valitset maksutavaksi joustavan erämaksun, päätät itse, kuinka paljon maksat kuukausittain. Klarna joustavalla erämaksulla et tarvitse ostamiseen maksukortin tietoja tai pankkitunnuksia. Tilaaminen onnistuu kätevästi henkilötiedoillasi. Klarna joustava erämaksu on helppo ja turvallinen. Tarjolla on neljä maksuaikataulua – 3, 6, 12 ja 24 kuukautta. Saat ostokset aina 12 kuukauteen saakka vuosikorottomasti. Käsittelymaksu vain 3,95 euroa kuukaudessa ja avausmaksut alkavat 9,90 eurosta. Maksutapalisä on 1,95e / tilaus. Päätöksen luoton myöntämisestä tekee aina Klarna.

Voit myös vaihtaa joustavaan erämaksuun myöhemmin ja maksaa vain 1/100 kuukausittain (kuitenkin aina vähintään 5 EUR). Tutustu tarkemmin Klarnan joustavaan erämaksuun soveltuviin ehtoihin

Klarnan suoramaksu

Klarna suoramaksulla voit maksaa ostoksesi suoraan verkkopankissasi tai yleisimmillä luottokorteilla.

Maksutavat myymälässä

Myymälöissamme maksutapoina käyvät käteinen, osamaksu (Klarna erämaksu), debit- tai creditkortit (Visa, Eurocard, Mastercard) sekä Visa Electron.

American Express ja Diners-luottokortit eivät käy meillä maksuvälineenä

Yli 500€ maksavista tilaustuotteista veloitamme osan kauppahinnasta ennakkomaksuna.

Ettonet-lahjakortti

Lahjakortilla voit maksaa ostoksia Ettonetin myymälöissä ja verkossa. Lahjakortti on voimassa 12 kk ostosta. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. Kadonnutta tai varastettua korttia ei korvata.