Klarna Posti

Ostoskori

Ei lisättyjä tuotteita.

Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä ja vastuuhenkilö

Ettonet Oy
Raumantie 1, 00350 Helsinki
Y-tunnus 2196128-1

Asiakasrekisterin vastuuhenkilö
Katariina Wolin
040 591 6720
katariina.wolin(at)ettonet.fi

Tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä voi kysyä lisää myös asiakaspalvelustamme: info(at)ettonet.fi

Rekisterin nimi

Ettonet Oy:n asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus

Keräämme henkilötietoja, kun asiakas tekee verkko-ostoksia, tilaa uutiskirjeen tai luo käyttäjätilin osoitteessa ettonet.fi. Keräämme lisäksi evästeiden avulla tietoja siitä, kuinka sivustomme käyttäjät käyttäytyvät verkkokaupassamme.

Käytämme tietoja:

  • Helppokäyttöisen ja turvallisen palvelun toimittamiseen
  • Hyvän asiakaskokemuksen tarjoamiseen
  • Tuotesuositusten ja markkinoinnin parantamiseen
  • Asiakaspalvelun ja verkkokaupan kehittämiseen

Sähköisen uutiskirjeemme muodossa tehtävää sähköpostimarkkinointia ei kohdisteta ilman asiakkaan tekemää uutiskirjeen tilausta. Asiakas voi koska tahansa peruuttaa uutiskirjeen tilauksen.

Rekisterin tietosisältö

  • Asiakkaan nimi
  • Asiakasnumero
  • Osoite
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Tilaushistoria

Tietojen pääasiallinen lähde on asiakas itse, minkä lisäksi saatamme saada lisätietoja yhteistyökumppaneiltamme, esimerkiksi luottopalvelujen tarjoajalta.

Tietojen luovutus

Vastaamme keräämistämme henkilötiedoista. Emme luovuta tai myy henkilötietoja kolmansille osapuolille. Käytämme yhteistyökumppaneitamme sekä kolmansia osapuolia tietojen käsittelyyn ja säilytykseen sekä markkinointiin. Henkilötietoja ei siirretä EU:n/ETA:n ulkopuolelle, ellei se ole ettonet.fi tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.

Rekisteröityneen käyttäjän henkilötiedot voidaan hävittää käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä asiakastietojen poistamista.

Rekisterin suojaus

Rekisterin käyttöoikeus edellyttää ettonet.fi käyttöoikeuksia. Rekisteri sijaitsee salasanasuojatulla palvelimella. Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset.

Kaikkea pääsyä henkilötietoon valvotaan hyvien käytäntöjen mukaisesti.

Evästeet (cookies)

Käytämme evästeitä eli käyttäjän päätelaitteeseen tallennettavia pieniä tekstitiedostoja istuntojen hallintaan ja kävijäseurantaan. Käytämme kävijäseurannan analysoimisessa Google Analytics -palvelua. Keräämme evästeillä seuraavia tietoja: käyttäjän IP-osoite, selaintyyppi, sijainti, käyttöjärjestelmä, vierailun päivämäärä ja aika, vierailun kesto sekä muuta tietoa, jotka liittyvät sivulla liikkumiseen.

Evästeiden kautta keräämiemme kävijätietojen pohjalta kehitämme sivustomme käyttäjäkokemusta.

Evästeiden estäminen

Mikäli et halua hyväksyä evästeiden käyttöä, voit halutessasi estää niiden käytön muuttamalla käyttämäsi päätelaitteen internetselaimen asetuksia. Evästeiden käytön estäminen voi kuitenkin vaikuttaa sivuston toimivuuteen.

Käyttäessäsi ettonet.fi-sivustoa hyväksyt, että voimme käyttää evästeitä edellä mainituilla tavoilla.

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.  Palveluiden kehityksen ja lainsäädännön muutosten johdosta pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselostetta